Natuur in eigen land

Voor deze presentatie blijven we dicht bij huis. Ik laat je zien hoe rijk de natuur in België wel is. We starten aan de kust, houden uitgebreid halt in mijn geboortestreek, reizen door de Kempen en eindigen in de hoogste regionen van België.

Zonsopgang in de Teut

Tijdens deze klank- en beeldreeks laat ik je de mooiste fotolocaties van ons land zien. Ik toon niet alleen prachtig mistige ochtendlandschappen, maar ook de fauna en flora die je er vindt. Daarbij geef ik mijn impressies en ervaringen als natuurfotograaf en leer ik je wat bij over de natuur.  Boordevol fototips en informatie over nieuwe locaties, ga je na deze presentatie gegarandeerd 100% geïnspireerd op pad.

Fondri des Chiens
Migrant spreadwing

Alle fotolocaties worden uitvoerig geïllustreerd aan de hand van mijn eigen foto’s, zowel oude als meer recente beelden passeren de revu. Op het einde van de presentatie neem ik voldoende tijd om vragen van de aanwezigen te beantwoorden. Deze presentatie duurt ongeveer anderhalf uur en indien gewenst kan ik zelf een beamer en projectiescherm meebrengen.

 

De mooiste natuur? Die vind je dichterbij dan je denkt.