Belgische landschapsfotograaf

Bekroond landschaps- en natuurfotograaf. Fotografie workshop · fotografie reizen · fotografie lezing · fotografie artikels · fine art fotografie.

Bart Heirweg

Over mezelf

Er bestaat niets mooiers dan een leven als landschapsfotograaf. Wanneer ik voor dag en dauw door de velden loop, voel ik mij eventjes alleen op de wereld en geniet ik van de rust. Ver weg van de zo vertrouwde waan van de dag. Elke keer opnieuw verbaast de natuur me met haar schoonheid. Het bezorgt me momenten van verstilling - puur gewaarworden en verbonden met de natuur - die een belangrijke rol spelen in ons welzijn. 

Als natuur- en landschapsfotograaf wil ik veel. Dus doe ik veel.

Zonsopgang aan de Dender

Beeldbank

In mijn beeldbank vind je unieke landschaps- en natuurfotografie voor redactioneel of commercieel gebruik. Op zoek naar stockbeelden voor uw brochure, website of project? Gebruik de uitgebreide zoekfunctie en ontdek alle unieke natuurfoto’s uit mijn collectie.

Het was de eerste keer dat ik een workshop volgde bij Bart. Ik was zeer aangenaam verrast over de intensieve en individuele begeleiding tijdens de workshop. Bart is niet verlegen om al zijn kennis en ervaring door te geven aan de deelnemers. Zijn professionalisme, passie en enthousiasme werkt aanstekelijk, net zoals de fotografisch interessante plaatsen waar hij je naartoe brengt. Een workshop om nog lang van na te genieten. Een echte aanrader.

Koert Martens uit Gent
Zicht op Melden
Fotografen in de Teut

Workshops

Wil je meer leren over natuurfotografie of landschapsfotografie, dan spreken mijn workshops en fotoreizen je zeker aan. Die volg je in groep of individueel. Omdat ik het aantal deelnemers bewust beperkt hou, krijgen al jouw persoonlijke vragen mijn volledige aandacht.

De ultieme introductie tot dronefotografie

Je kocht een drone, maar zit nog met veel vragen. Of je overweegt er een aan te schaffen, maar twijfelt over het type en de mogelijkheden? In deze gloednieuwe videocursus met maar liefst 3 uur lesmateriaal geef ik je alle antwoorden: van aankoop en wetgeving tot instellingen, compositie en nabewerking. En je kan nu meteen van start!